YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2011 #11 Kolayı var, teknolojinin nimetlerini kullanıp kendini izlemelisin Çok mu gürleyip esersin sinirlenince?
Kolayı var, teknolojinin nimetlerini kullanıp kendini izlemelisin Çok mu gürleyip esersin sinirlenince?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Arl 2011 #12 saat 12 yi gecti )))) kim tutar )
MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Arl 2011 #13 Genel itibariyle sessiz sakinimdir ama damarima basilinca demek ki ben kendime hakim olamiyorum .p gerceklerle yuzlesmek istemiyo insan ayrica bazen .p.p
Genel itibariyle sessiz sakinimdir ama damarima basilinca demek ki ben kendime hakim olamiyorum .p gerceklerle yuzlesmek istemiyo insan ayrica bazen .p.p
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2011 #14 Yumuşak atın tekmesi.... Seni sinirli düşünmek zor ama söylediğine göre o damarına hiç dokunmamak gerek demek ki
Yumuşak atın tekmesi.... Seni sinirli düşünmek zor ama söylediğine göre o damarına hiç dokunmamak gerek demek ki
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2011 #17 Eh benim sinirli halimi bilmediğin için tepeden konuştuğunun farkındayım Tek sözcük: Ezerim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #20 MeRciMeK dediki: Hic belli olmaz hiiic Genişletmek için tıklayın... öyle deme mercimek yorumsuz haklı tersi çok kötüdür)
MeRciMeK dediki: Hic belli olmaz hiiic Genişletmek için tıklayın... öyle deme mercimek yorumsuz haklı tersi çok kötüdür)