YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2011 #31 Anlamaya çalışma zaten boğulmaya hiç gerek yok Ben buyum işine gelirse tarzı işe yarar en azından bende yarıyor
Anlamaya çalışma zaten boğulmaya hiç gerek yok Ben buyum işine gelirse tarzı işe yarar en azından bende yarıyor
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Arl 2011 #32 RUZG4R dediki: Kadınlar anlamak için değil sevilmek için yaratılmış bunu öğrendim .. Genişletmek için tıklayın... şükür birisi doğru olanı görmüş
RUZG4R dediki: Kadınlar anlamak için değil sevilmek için yaratılmış bunu öğrendim .. Genişletmek için tıklayın... şükür birisi doğru olanı görmüş
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Şbt 2012 #34 KarhaN dediki: Bayanlar, sol kulaklarını sağ elleri ile göstermeyi seviyorlar sanırım. Genişletmek için tıklayın... neden bu kadar anlamsızmışız gibi davranıyorsunuz ki
KarhaN dediki: Bayanlar, sol kulaklarını sağ elleri ile göstermeyi seviyorlar sanırım. Genişletmek için tıklayın... neden bu kadar anlamsızmışız gibi davranıyorsunuz ki
KarhaN Aktif 23 Şbt 2012 #35 -araz- dediki: neden bu kadar anlamsızmışız gibi davranıyorsunuz ki Genişletmek için tıklayın... Asla.. Hiç öyle bir niyetim yoktu. Ben sadece, dolaylandırmaları sevmiyorum. Konuşarak çözülemeyecek mesele yoktur ki bu da cinsiyet meselesi değildir. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
-araz- dediki: neden bu kadar anlamsızmışız gibi davranıyorsunuz ki Genişletmek için tıklayın... Asla.. Hiç öyle bir niyetim yoktu. Ben sadece, dolaylandırmaları sevmiyorum. Konuşarak çözülemeyecek mesele yoktur ki bu da cinsiyet meselesi değildir. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Şbt 2012 #36 az ugrasin kadinlarla kadinlar olmasa ne yapacaginizi sasirir eliniz ayaginiza dolasir bunu bile bile hala ugrasiyorsunuz ya ne diyelim artik ))
az ugrasin kadinlarla kadinlar olmasa ne yapacaginizi sasirir eliniz ayaginiza dolasir bunu bile bile hala ugrasiyorsunuz ya ne diyelim artik ))