nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Ock 2016 #42 İştah kabartan bi konu çok güzel görünüyolar su an hepsi önümde olsa keşke
P Papatya V.I.P V.I.P 19 Ock 2016 #43 nazenin dediki: İştah kabartan bi konu çok güzel görünüyolar su an hepsi önümde olsa keşke Genişletmek için tıklayın... Bkz. Bir zamanlar ben. Ah kuzum insan bir süre sonra doyuyor bu güzel nimetlere.
nazenin dediki: İştah kabartan bi konu çok güzel görünüyolar su an hepsi önümde olsa keşke Genişletmek için tıklayın... Bkz. Bir zamanlar ben. Ah kuzum insan bir süre sonra doyuyor bu güzel nimetlere.
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2016 #45 Göz dolduran enfes tatların harika görsellerini derledim... Cheesecake'in en sevdiğim hali, frambuazlı! Kek parçaları, bolca çikolata, kakao ve fındık/fıstıktan oluşan lezzet topları, kahvenin yanında VAZGEÇİLMEZ oldular...
Göz dolduran enfes tatların harika görsellerini derledim... Cheesecake'in en sevdiğim hali, frambuazlı! Kek parçaları, bolca çikolata, kakao ve fındık/fıstıktan oluşan lezzet topları, kahvenin yanında VAZGEÇİLMEZ oldular...
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2016 #46 Gelin gibiiii. Brownie kek, karamelli mus ve bademden oluşturulmuş olsa gerek. Brownie yiyip yiyebileceğiniz en güzel kek. Bu şirin cupcakelerle sevdiklerinize avuç içi kadar mutluluk yaşatabilirsiniz. Tek bir tanesi yeter... Vişne ve çikolatanın birleşimine bayılanlar, canınız çekti değil mi... Benimde!
Gelin gibiiii. Brownie kek, karamelli mus ve bademden oluşturulmuş olsa gerek. Brownie yiyip yiyebileceğiniz en güzel kek. Bu şirin cupcakelerle sevdiklerinize avuç içi kadar mutluluk yaşatabilirsiniz. Tek bir tanesi yeter... Vişne ve çikolatanın birleşimine bayılanlar, canınız çekti değil mi... Benimde!
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2016 #47 Çilekli pastaların çekiciliği, çileklerin kırmızılığında gizli...
P Papatya V.I.P V.I.P 3 Mrt 2016 #48 Pastacılık, aşktır. Çikolatanın kokusunu almadığın gün, mutlu olamazsın, Kek yapmadığın gün mutlu olamazsın, O kek fırından çıktığında, o kokuyu duymazsan mutlu olamazsın... Aşksın sen.
Pastacılık, aşktır. Çikolatanın kokusunu almadığın gün, mutlu olamazsın, Kek yapmadığın gün mutlu olamazsın, O kek fırından çıktığında, o kokuyu duymazsan mutlu olamazsın... Aşksın sen.
P Papatya V.I.P V.I.P 18 Nsn 2016 #49 Son trendler. & İnsanlar klasikten sıkıldı, farklı şeyler görmek, farklı şeyler yemek istiyorlar.
Son trendler. & İnsanlar klasikten sıkıldı, farklı şeyler görmek, farklı şeyler yemek istiyorlar.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Mys 2016 #50 Dondurmayı pastanelerden alın, pişman olmayacaksınız. Kahverengi ve beyazın tatlı uyumu... : )