GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Hzr 2016 #61 Papatya dediki: Sevaptır kuzum Sevabımız artar. Hem Ramazan'ın bitmesine az kaldıı. Genişletmek için tıklayın... Asiri sevap kazandin o zaman masallah ben de istiyorum bunlarin hepsinden
Papatya dediki: Sevaptır kuzum Sevabımız artar. Hem Ramazan'ın bitmesine az kaldıı. Genişletmek için tıklayın... Asiri sevap kazandin o zaman masallah ben de istiyorum bunlarin hepsinden
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #62 TeBeSSüm dediki: Asiri sevap kazandin o zaman masallah ben de istiyorum bunlarin hepsinden Genişletmek için tıklayın... Kızzzz, akşam akşam üzüyorsun beni bak. Bunların hepsinden yapmaya cüzdan dayanmaz, sütün kilogramı kaç lira, aldı başını gidiyor yumurtanın fiyatı. Neyse muhasebe yapmanın zamanı değil. Yaparız kuzum, yaparız tatlım.
TeBeSSüm dediki: Asiri sevap kazandin o zaman masallah ben de istiyorum bunlarin hepsinden Genişletmek için tıklayın... Kızzzz, akşam akşam üzüyorsun beni bak. Bunların hepsinden yapmaya cüzdan dayanmaz, sütün kilogramı kaç lira, aldı başını gidiyor yumurtanın fiyatı. Neyse muhasebe yapmanın zamanı değil. Yaparız kuzum, yaparız tatlım.
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #64 Pastacılık aşktır, hissetmektir. Pastacılık, çikolatayla konuşmaktır.
r0se Forum Onuru Özel üye 23 Hzr 2016 #69 Ayy artık tatlı yiyemiyorum ama bunları görünce nasıl canım çekti Özellikle şu küçük cupcake ler ıhmmm Gözümüz doydu Papatyam sağol vallahi :*
Ayy artık tatlı yiyemiyorum ama bunları görünce nasıl canım çekti Özellikle şu küçük cupcake ler ıhmmm Gözümüz doydu Papatyam sağol vallahi :*
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Hzr 2016 #70 Gül Kurusu dediki: Ayy artık tatlı yiyemiyorum ama bunları görünce nasıl canım çekti Özellikle şu küçük cupcake ler ıhmmm Gözümüz doydu Papatyam sağol vallahi :* Genişletmek için tıklayın... Rica ederim bitanem... :*
Gül Kurusu dediki: Ayy artık tatlı yiyemiyorum ama bunları görünce nasıl canım çekti Özellikle şu küçük cupcake ler ıhmmm Gözümüz doydu Papatyam sağol vallahi :* Genişletmek için tıklayın... Rica ederim bitanem... :*