Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Eyl 2012 #261 Yanlızlığı sever bir hali var pencere dışa kapalı. Dışarda ise bir bank ve sakinlik dinginlik görünüyor.
Yanlızlığı sever bir hali var pencere dışa kapalı. Dışarda ise bir bank ve sakinlik dinginlik görünüyor.
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Eyl 2012 #262 RUZG4R dediki: kimle biz abiden bahsediyoruz bu arada sen kimden bahsediyorsun Genişletmek için tıklayın... Bende yorumsuzdan bahsediyorum
RUZG4R dediki: kimle biz abiden bahsediyoruz bu arada sen kimden bahsediyorsun Genişletmek için tıklayın... Bende yorumsuzdan bahsediyorum
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Eyl 2012 #263 Çağlayağmur dediki: Yanlızlığı sever bir hali var pencere dışa kapalı. Dışarda ise bir bank ve sakinlik dinginlik görünüyor. Genişletmek için tıklayın... Aslında yalnızlığı pek sevmem... (İlkbaharı ve sonbaharı çok severim) Her birey gibi zaman zaman yalnız kalmak istiyorum elbet... ALLAH kimseyi yalnız bırakmasın...
Çağlayağmur dediki: Yanlızlığı sever bir hali var pencere dışa kapalı. Dışarda ise bir bank ve sakinlik dinginlik görünüyor. Genişletmek için tıklayın... Aslında yalnızlığı pek sevmem... (İlkbaharı ve sonbaharı çok severim) Her birey gibi zaman zaman yalnız kalmak istiyorum elbet... ALLAH kimseyi yalnız bırakmasın...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Eyl 2012 #264 Ya dışardan içeriyi izliyor ya da içeriden dışarıyı izliyor...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Eyl 2012 #265 -araz- dediki: Ya dışardan içeriyi izliyor ya da içeriden dışarıyı izliyor... Genişletmek için tıklayın... Süpersin ya... Her ikisi de olabilir... O kadar manalı ki...
-araz- dediki: Ya dışardan içeriyi izliyor ya da içeriden dışarıyı izliyor... Genişletmek için tıklayın... Süpersin ya... Her ikisi de olabilir... O kadar manalı ki...