BeReNN Alyam? Özel üye 19 Eyl 2012 #271 Çok güzel yanlız kalmak isteyen biri için ideal bir yer mesela benim için çok isterdim orda olmayı
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Eyl 2012 #272 KüL_KeDiSi dediki: Çok güzel yanlız kalmak isteyen biri için ideal bir yer mesela benim için çok isterdim orda olmayı Genişletmek için tıklayın... Oraya bakıyor...
KüL_KeDiSi dediki: Çok güzel yanlız kalmak isteyen biri için ideal bir yer mesela benim için çok isterdim orda olmayı Genişletmek için tıklayın... Oraya bakıyor...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 25 Eyl 2012 #275 özgürlük ister gibi..
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Eyl 2012 #276 RUZG4R dediki: huzur mu hüzün mü ? Genişletmek için tıklayın... Yerinde bir soru, tebrik ederim. Cevap huzur elbet... Ne kadar hüzüne boğmak isteselerde... (GÖRECELİ TABİ, KİM NASIL BAKIP GÖRÜYORSA)
RUZG4R dediki: huzur mu hüzün mü ? Genişletmek için tıklayın... Yerinde bir soru, tebrik ederim. Cevap huzur elbet... Ne kadar hüzüne boğmak isteselerde... (GÖRECELİ TABİ, KİM NASIL BAKIP GÖRÜYORSA)
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Ekm 2012 #279 Gülümse dediki: Sanirim resim ciziyor gibime geldi Genişletmek için tıklayın... haha Marilyn Monroe imza veriyor olmasın o denizi seven kız
Gülümse dediki: Sanirim resim ciziyor gibime geldi Genişletmek için tıklayın... haha Marilyn Monroe imza veriyor olmasın o denizi seven kız