kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #41 Benim sorunun cvbı gelmedi içine bişey koyulabilir mi demiştim Upvote 0 Downvote
cerez-anne Katılımcı 23 Nsn 2009 #42 kelebek dediki: Benim sorunun cvbı gelmedi içine bişey koyulabilir mi demiştim Genişletmek için tıklayın... Pardon görmemişim amacı o zaten. Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: Benim sorunun cvbı gelmedi içine bişey koyulabilir mi demiştim Genişletmek için tıklayın... Pardon görmemişim amacı o zaten.
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #45 6) Yapılışında kullanılan malzeme ne oluyor genelde Upvote 0 Downvote
cerez-anne Katılımcı 23 Nsn 2009 #47 kelebek dediki: 6) Yapılışında kullanılan malzeme ne oluyor genelde Genişletmek için tıklayın... Senin bu kurnazca soruların maşallah yani Kiremit tozu dicem tam olarak bilmiyorum neden yapıldığını Kiremit tozundan yada plastikten yapılır. Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: 6) Yapılışında kullanılan malzeme ne oluyor genelde Genişletmek için tıklayın... Senin bu kurnazca soruların maşallah yani Kiremit tozu dicem tam olarak bilmiyorum neden yapıldığını Kiremit tozundan yada plastikten yapılır.
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #48 Napalım kurallarda böyle bişeyden bahsetmiyoruz ki sizde sorun Upvote 0 Downvote