cerez-anne Katılımcı 23 Nsn 2009 #51 kelebek dediki: tahmin ediyorum saksı Genişletmek için tıklayın... Bravo kelebek ödülün 400 gönderiliyor.Tebrikler. Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: tahmin ediyorum saksı Genişletmek için tıklayın... Bravo kelebek ödülün 400 gönderiliyor.Tebrikler.
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #52 Bravo bana Yeni başlık alalım hadi Ben açıcam ama yatarım birazdan sorularınıza cevap veremem sonra Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #54 Bir de sorunun cevabı verildiğine göre başındaki aktif kısmı pasif yaparsan iyi olur Upvote 0 Downvote
cerez-anne Katılımcı 23 Nsn 2009 #55 Cevap veremiceksen ne anladık o zaman yarın açarsın cevap verecek biri açsın o halde olmazmı. Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #57 Evet başkası açsın diyorum o yüzden, kalpsizden bekliyoruz bu kez de o zaman Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 23 Nsn 2009 #59 Tamam ben hallettim, ayrıca kurallara ekleme yapalım, aynı anda birden fazla başlık açılabilir illa onun cevaplanmasını beklemeye gerek yok Upvote 0 Downvote
Tamam ben hallettim, ayrıca kurallara ekleme yapalım, aynı anda birden fazla başlık açılabilir illa onun cevaplanmasını beklemeye gerek yok