Merhaba günlük bugun 2 ocak perşembe ve Hayatımla ilgili değişen hiçbir nokta makam olmadı hayatımda değişen tek gerçek 3 ve 4 ün yer değiştirmesi oldu yeni yılda epeyi bi beklentilerim olabilirdi olmadı fazla hayalinide kurmadım sadece tek istediğim şey para şükradiyorum halime insan neyi eksik ise onu istiyor haliylen paraya ihtiyacımız var onu istiyoruz biliyorum şirk koşmak kötü'dür insanlar çevresindeki insanlar acaba akılsızlıklarındanmı öyle yoksa yoksulluktanmı bilmiyorum düşlünüyorum küçücük aklım almıyor neden bir insan bir özel yerde çalışmaz ki sıcak bir mekanda garsonluk komilik temizlik görevlisi olsun Yapsın neden bunlar varken sokakta mendil satan dilencilik yapan kağıt toplayan onlara göre bumudur doğru bumudur medeniyet şuanda ruhum çok kızgın ölmek ve öldürmek istiyorum biz neden bu haldeyiz yurtdışında parlemento^da akılsız Adamın işidir fakirlik yoksulluk diye sınıflandırılıyor ve hemen hemen hepsi bakan müsteşar gibi yaşıyolar amerika Almanya avusturya ve daha diğer ülkeler çünkü biliyorum işim Gereği çok bölge gezdim konuşunca konuları saptırıyorum evet olabilir dünya denen melet çok adaletsiz bıktım usandım başka insanların dertlerini dinlemeye ve başka insanların haberlerini gerçekten çok saçma Hayat günlük benim kendi olayım derdim yemiyormuş gibi televizyonda onun bunun haberini demet akalının göbeği şişiyor bu ne saçmalıktır diyorum saçmalık gerçekten saçmalık S.S.S (Saç Saçma Saçmalık )
Araştirmacı Yazar
Emre GÜR