r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #121 Tamam o zaman sorunu düzenleyip cevabı yaz hacı.. Ben de şimdi soruyorum.. Upvote 0 Downvote
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #122 Napolyon'un tarihi yenilgiyi aldığı ve bugün İsrail sınırları içerisinde bulunan şehir. (4 Harfli) Cevap: AKKA Upvote 0 Downvote
Napolyon'un tarihi yenilgiyi aldığı ve bugün İsrail sınırları içerisinde bulunan şehir. (4 Harfli) Cevap: AKKA
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #126 Ayrıca sorunu sorduğun mesajı düzenleyip, altına doğru cevabı yaz Emir.. Upvote 0 Downvote
Emircan G. ... 14 Eyl 2017 #127 Bir mobilya markası... (5 Harfli) Cevap: Kilim.... Son düzenleme: 14 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote