r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #175 Bayram Şenakar dediki: @Selim C. Kahin misin? Genişletmek için tıklayın... Şaka yapmıyorsun değil mi? Upvote 0 Downvote
Bayram Şenakar dediki: @Selim C. Kahin misin? Genişletmek için tıklayın... Şaka yapmıyorsun değil mi?
Bayram Şenakar Katılımcı 14 Eyl 2017 #176 Ciddiyim, bildin. Hatta 5'di 2 tane de boş sayfa ekledim Yoksa @Derin Mavi'ninki de doğruydu Upvote 0 Downvote
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #178 Eflatun'un önemli bir eseri. (6 Harfli) Cevap: Devlet Son düzenleme: 14 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote
Selim C. Selim Selimovic 14 Eyl 2017 #180 Değil.. Ayrıca Platon eser de değil. Adamın diğer adı.. Upvote 0 Downvote