r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Eyl 2017 #262 Absent dediki: Yumurta galiba yarışmada çıkmıştı Genişletmek için tıklayın... Aslında diğer adını sormuştum ama yumurtada kabul Upvote 0 Downvote
Absent dediki: Yumurta galiba yarışmada çıkmıştı Genişletmek için tıklayın... Aslında diğer adını sormuştum ama yumurtada kabul
r0se Forum Onuru Özel üye 16 Eyl 2017 #263 Asya’nın yüksek dağlarında yaşayan bir tür erkek ceylanın karın derisi altındaki bir bezden çıkarılan güzel kokulu madde : (4harfli) Cevaplandı: Misk Son düzenleme: 17 Eyl 2017 Upvote 0 Downvote
Asya’nın yüksek dağlarında yaşayan bir tür erkek ceylanın karın derisi altındaki bir bezden çıkarılan güzel kokulu madde : (4harfli) Cevaplandı: Misk
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Eyl 2017 #265 TeBeSSüm dediki: Misk Genişletmek için tıklayın... Doğru yanıt Sor bakalım Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 17 Eyl 2017 #266 Absent dediki: Doğru yanıt Sor bakalım Genişletmek için tıklayın... Sen sor lutfen Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Eyl 2017 #267 Ödünç verilmiş bir paranın,bir yıldan daha kısa bir dönem için hesaplanan faizlerinin ana paraya eklenmesi (9Harfli) Cevaplandı. Doğru cevap: Anatosizm Upvote 0 Downvote
Ödünç verilmiş bir paranın,bir yıldan daha kısa bir dönem için hesaplanan faizlerinin ana paraya eklenmesi (9Harfli) Cevaplandı. Doğru cevap: Anatosizm
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Ock 2019 #268 Bunun cevabını neden kimse vermemiş Cevap istiyorum Upvote 0 Downvote
Simurg 😉 Özel üye 11 Ock 2019 #269 Buldum zihnimin derinlerindeymiş ? Cevap: Anatosizm Bir dayanma noktası üzerinde inip kalkabilecek biçimde devinebilen, az bir güç kullanarak büyük bir yükü kaldırmaya yarayan sert çubuk. 8 harfli. Cevaplandı: Kaldıraç Upvote 0 Downvote
Buldum zihnimin derinlerindeymiş ? Cevap: Anatosizm Bir dayanma noktası üzerinde inip kalkabilecek biçimde devinebilen, az bir güç kullanarak büyük bir yükü kaldırmaya yarayan sert çubuk. 8 harfli. Cevaplandı: Kaldıraç
r0se Forum Onuru Özel üye 14 Ock 2019 #270 Anatosizm doğru yanıt tebrikler Kaldıraç Upvote 0 Downvote