r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 18 Tem 2019 #296 Akli yi kabul edeyim cevabı kaybettim Yeni Soru : Tüfeğin namlusuna takılan bıçak ? _ _ _ _ _ _ _ _ (8 Harf) Upvote 0 Downvote
Akli yi kabul edeyim cevabı kaybettim Yeni Soru : Tüfeğin namlusuna takılan bıçak ? _ _ _ _ _ _ _ _ (8 Harf)
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 19 Tem 2019 #297 Süngü dür aslinda ma 8 harfli kasatura olmali? Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 19 Tem 2019 #298 GeceYolcu dediki: Süngü dür aslinda ma 8 harfli kasatura olmali? Genişletmek için tıklayın... Tebrikler doğru Yeni Soru : Eski Mısır'da ölüyle birlikte gömülen heykelcik _ _ _ _ _ _ (6 Harf) Upvote 0 Downvote
GeceYolcu dediki: Süngü dür aslinda ma 8 harfli kasatura olmali? Genişletmek için tıklayın... Tebrikler doğru Yeni Soru : Eski Mısır'da ölüyle birlikte gömülen heykelcik _ _ _ _ _ _ (6 Harf)
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 19 Tem 2019 #299 Escarfe dediki: Tebrikler doğru Yeni Soru : Eski Mısır'da ölüyle birlikte gömülen heykelcik _ _ _ _ _ _ (6 Harf) Genişletmek için tıklayın... Bir sey kazanmadimmi? bir begeni bari verseydin Upvote 0 Downvote
Escarfe dediki: Tebrikler doğru Yeni Soru : Eski Mısır'da ölüyle birlikte gömülen heykelcik _ _ _ _ _ _ (6 Harf) Genişletmek için tıklayın... Bir sey kazanmadimmi? bir begeni bari verseydin
r0se Forum Onuru Özel üye 19 Tem 2019 #300 GeceYolcu dediki: Bir sey kazanmadimmi? bir begeni bari verseydin Genişletmek için tıklayın... Verdim gözünden de bişey kaçmıyor Upvote 0 Downvote
GeceYolcu dediki: Bir sey kazanmadimmi? bir begeni bari verseydin Genişletmek için tıklayın... Verdim gözünden de bişey kaçmıyor