yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2013 #3 Bende çok kıskançmışım.. hadi oradan ben kiim kıskanmak kimm kokusunu içine çekenin nefesini keserim o kadar yani
Bende çok kıskançmışım.. hadi oradan ben kiim kıskanmak kimm kokusunu içine çekenin nefesini keserim o kadar yani
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2013 #5 arz-ı hal dediki: annem görsün bunu Genişletmek için tıklayın... görünce ne olcak
felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Ock 2013 #6 yaren* dediki: Bende çok kıskançmışım.. hadi oradan ben kiim kıskanmak kimm kokusunu içen çekenin nefesini keserim o kadar yani Genişletmek için tıklayın... Hiç değilmişsin
yaren* dediki: Bende çok kıskançmışım.. hadi oradan ben kiim kıskanmak kimm kokusunu içen çekenin nefesini keserim o kadar yani Genişletmek için tıklayın... Hiç değilmişsin
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Ock 2013 #7 yaren* dediki: görünce ne olcak Genişletmek için tıklayın... benLen gurur duyacak
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2013 #8 felsefe_mi dediki: Hiç değilmişsin Genişletmek için tıklayın... hiiiçç
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Ock 2013 #9 arz-ı hal dediki: benLen gurur duyacak Genişletmek için tıklayın... niyekine.. söylede bizde duyalım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 12 Ock 2013 #10 yaren* dediki: niyekine.. söylede bizde duyalım Genişletmek için tıklayın... zeki,kıskanç falan mışım
yaren* dediki: niyekine.. söylede bizde duyalım Genişletmek için tıklayın... zeki,kıskanç falan mışım