yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Ock 2013 #21 arz-ı hal dediki: amin demicem,çünkü erkek milleti işte ondan Genişletmek için tıklayın... O konuda haklısın bak
arz-ı hal dediki: amin demicem,çünkü erkek milleti işte ondan Genişletmek için tıklayın... O konuda haklısın bak
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Ock 2013 #22 yaren* dediki: O konuda haklısın bak Genişletmek için tıklayın... ben her konuda haklıyımdır,tek sorun çok konuştuğum için söylediklerim gerçekleşince kıymeti kalmıyor oysa bütün derdim uyarmak
yaren* dediki: O konuda haklısın bak Genişletmek için tıklayın... ben her konuda haklıyımdır,tek sorun çok konuştuğum için söylediklerim gerçekleşince kıymeti kalmıyor oysa bütün derdim uyarmak
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 13 Ock 2013 #23 arz-ı hal dediki: ben her konuda haklıyımdır,tek sorun çok konuştuğum için söylediklerim gerçekleşince kıymeti kalmıyor oysa bütün derdim uyarmak Genişletmek için tıklayın... tut şu çeneni kıss bırak ne halleri varsa görsünler acıma acımaaa
arz-ı hal dediki: ben her konuda haklıyımdır,tek sorun çok konuştuğum için söylediklerim gerçekleşince kıymeti kalmıyor oysa bütün derdim uyarmak Genişletmek için tıklayın... tut şu çeneni kıss bırak ne halleri varsa görsünler acıma acımaaa