yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ock 2022 #661 CANISIKILANADAM dediki: Hayır ama Türkiye'de çayın az tüketildiği bölgelerden birinin Karadeniz olduğunu duymuştum Genişletmek için tıklayın... Bunda bir yanlislik olmasin ))
CANISIKILANADAM dediki: Hayır ama Türkiye'de çayın az tüketildiği bölgelerden birinin Karadeniz olduğunu duymuştum Genişletmek için tıklayın... Bunda bir yanlislik olmasin ))
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Ock 2022 #662 Ben başkalarının yalancısıyım. Öyle deniyordu demi bir arkadaşım söylemişti
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 7 Mys 2022 #663 Kahve severim ama çaya da hayır demem Kahve yapması kolay 2 dakika çay öylemi suyu Koy kaynasın sonra git demle sonra bida su koy bida kaynasın otursun derken ooo bide iki dakikada bir doldurmaya gidiyorsun Yapan olursa içerim en bolundan
Kahve severim ama çaya da hayır demem Kahve yapması kolay 2 dakika çay öylemi suyu Koy kaynasın sonra git demle sonra bida su koy bida kaynasın otursun derken ooo bide iki dakikada bir doldurmaya gidiyorsun Yapan olursa içerim en bolundan
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Mys 2022 #664 Ne Demiş Şair…!!! Çayına Yandığımın Dünyası, Bu Kadar Sevdirme Kendini, Kalmaya Gelmedik, Bir Çayını İçip Gideceğiz ... Öyle İşte
Ne Demiş Şair…!!! Çayına Yandığımın Dünyası, Bu Kadar Sevdirme Kendini, Kalmaya Gelmedik, Bir Çayını İçip Gideceğiz ... Öyle İşte
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2022 #666 CANISIKILANADAM dediki: Alırım büyük bardak bir bitki çayı Genişletmek için tıklayın... git kendin al ben bu saate çay demliyemem çay icmek istiyorsan erken gel ))
CANISIKILANADAM dediki: Alırım büyük bardak bir bitki çayı Genişletmek için tıklayın... git kendin al ben bu saate çay demliyemem çay icmek istiyorsan erken gel ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mys 2022 #668 CANISIKILANADAM dediki: Alım bile bir şeyler yudumluyorum şu an Genişletmek için tıklayın... Çok hızlısın
CANISIKILANADAM dediki: Alım bile bir şeyler yudumluyorum şu an Genişletmek için tıklayın... Çok hızlısın