Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 16 Mys 2022 #682 Hergün Melisa çayı iç bak nasıl uyuyorsun Sonra bana dua etmeyi unutma ama
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2022 #684 hem melisadan cay alma son aldigimda icinde renk cikti suya karistirinca boya veriyor
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 16 Mys 2022 #685 Sana sahtesini itelemişlerdir eczaneden al bida
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 16 Mys 2022 #686 YoRuMSuZ dediki: Ben çay sevmiyorum ya Genişletmek için tıklayın... O zaman inatlaşmaya devam
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2022 #687 abisi sen en iyisi aslan sütü al susus icince renk menk vermiyor
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 16 Mys 2022 #688 yilmaz27 dediki: abisi sen en iyisi aslan sütü al susus icince renk menk vermiyor Genişletmek için tıklayın... Kardeşi sen dinleme bu abisiyi o yanarken tek yanmak istemiyor yanına arkadas arıyor
yilmaz27 dediki: abisi sen en iyisi aslan sütü al susus icince renk menk vermiyor Genişletmek için tıklayın... Kardeşi sen dinleme bu abisiyi o yanarken tek yanmak istemiyor yanına arkadas arıyor
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Mys 2022 #689 Tatlı Cadı dediki: Kardeşi sen dinleme bu abisiyi o yanarken tek yanmak istemiyor yanına arkadas arıyor Genişletmek için tıklayın... kim demis yanacagimi icince atesimi söndürüyor bilakis
Tatlı Cadı dediki: Kardeşi sen dinleme bu abisiyi o yanarken tek yanmak istemiyor yanına arkadas arıyor Genişletmek için tıklayın... kim demis yanacagimi icince atesimi söndürüyor bilakis
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 16 Mys 2022 #690 yilmaz27 dediki: kim demis yanacagimi icince atesimi söndürüyor bilakis Genişletmek için tıklayın... hani hiç içmesek inancamda neyse sus Betül sus diyorum
yilmaz27 dediki: kim demis yanacagimi icince atesimi söndürüyor bilakis Genişletmek için tıklayın... hani hiç içmesek inancamda neyse sus Betül sus diyorum