TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #702 TheTuz dediki: Sizde misafire böyle mi davranıyorlar ? Genişletmek için tıklayın... bulduğuna şükretmiyorda
TheTuz dediki: Sizde misafire böyle mi davranıyorlar ? Genişletmek için tıklayın... bulduğuna şükretmiyorda
halenursen Üye 13 Ags 2022 #704 TheTuz dediki: Vay arkadaşşşşşş Genişletmek için tıklayın... Şaka şaka ya aramızda konuştuk biraz üzerine gidelim diye hadi gel gel çayın hazır
TheTuz dediki: Vay arkadaşşşşşş Genişletmek için tıklayın... Şaka şaka ya aramızda konuştuk biraz üzerine gidelim diye hadi gel gel çayın hazır
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #705 aslında biraz daha uğraştırmak vardı ama kıyamıyoruz işte
TheTuz Özel Üye Özel üye 13 Ags 2022 #706 Ben de diyorum ne oluyor yaa Aldım bile çayımı sağolun çok güzel olmuş iyi demlemişsniz hep böyle olsun çayım
Ben de diyorum ne oluyor yaa Aldım bile çayımı sağolun çok güzel olmuş iyi demlemişsniz hep böyle olsun çayım
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #707 acele şımarıklık bu asıl ben bu çayı sen nasıl demlendiğini öğren diye demledim bundan sonra böyle demleyeceksin
acele şımarıklık bu asıl ben bu çayı sen nasıl demlendiğini öğren diye demledim bundan sonra böyle demleyeceksin
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #710 TheTuz dediki: Susma hakkımı kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın... bu halini çok beğeniyorum, susmak önemli
TheTuz dediki: Susma hakkımı kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın... bu halini çok beğeniyorum, susmak önemli