Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ock 2010 #1 Böyle bi konu açtığıma inanamıyorum Facebookda arkadaşlarım bi çekirdek tartışmasıdır almış gidiyo.. Nettende bakimm dedim gerçekten böyle bi şeyin tartışması var şaşırdım.. Bilimsel olarak açıklananları sonra vericem ama önce bi fikirleri alalım
Böyle bi konu açtığıma inanamıyorum Facebookda arkadaşlarım bi çekirdek tartışmasıdır almış gidiyo.. Nettende bakimm dedim gerçekten böyle bi şeyin tartışması var şaşırdım.. Bilimsel olarak açıklananları sonra vericem ama önce bi fikirleri alalım
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #2 Ben bu konuyu bilimsel araştırdım. Sebze, bitkilerin pişirilerek yenen kısımlarına verilen isimdir. Öyleyse pişirilmeden yenen herşey meyvedir.Mesela patatesi pişirmeden yersek meyve olur
Ben bu konuyu bilimsel araştırdım. Sebze, bitkilerin pişirilerek yenen kısımlarına verilen isimdir. Öyleyse pişirilmeden yenen herşey meyvedir.Mesela patatesi pişirmeden yersek meyve olur
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #3 Olur mu öyle yaa kerevizin çiğ salatası yapılıyo o zaman meyvemi oluyo oda ..
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #4 Evet. Can boğazdan gelir.Terimlere takılmayın.Yeyin gari....
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #5 İlginç Su gibi.. Donunca buz yoğunlaşınca buhar falan Çekirdeklere dikkat ederek yiyelim evet
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ock 2010 #6 Çekirdeği olan herşeyi meyve sanmayın ki değildir zaten Kemal Sunal'ın bir filmi geldi aklıma armutun içine saklanmış bomba
Çekirdeği olan herşeyi meyve sanmayın ki değildir zaten Kemal Sunal'ın bir filmi geldi aklıma armutun içine saklanmış bomba
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #7 Kafam karıştı artk bilim şaşırmış Hatta bizde insan değil uzaylıyızzz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #9 "Balıklar yemek değil dosttur" Ne alaka yaaa?