Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #12 Gece gece herkes kafasına saksı yedi galiba Bundan sonra çekirdekli yiyecekler yerken bi daha düşünün bu soruyu maydonoz sebze ztn
Gece gece herkes kafasına saksı yedi galiba Bundan sonra çekirdekli yiyecekler yerken bi daha düşünün bu soruyu maydonoz sebze ztn
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #14 MeRciMeK dediki: Maydonoz bir ot bence Genişletmek için tıklayın... Ot da bi sebze ama her ikiside toprakta yetişiyo
MeRciMeK dediki: Maydonoz bir ot bence Genişletmek için tıklayın... Ot da bi sebze ama her ikiside toprakta yetişiyo
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #15 Peki kahve? Çekirdeği yok ama çekirdekli bir bitkiden geliyo.Zaten kendisi çekirdek.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #18 merakettim dediki: Peki kahve? Çekirdeği yok ama çekirdekli bir bitkiden geliyo.Zaten kendisi çekirdek. Genişletmek için tıklayın... Ona bakarsan dünyada bi çekirdek Hepimiz bitkimiyiz şimdi
merakettim dediki: Peki kahve? Çekirdeği yok ama çekirdekli bir bitkiden geliyo.Zaten kendisi çekirdek. Genişletmek için tıklayın... Ona bakarsan dünyada bi çekirdek Hepimiz bitkimiyiz şimdi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #19 merakettim dediki: Öyleyse salatada maydonoz meyve. Genişletmek için tıklayın... Maydonozu yemeklere atmıyo musunuz siz ZeyNoO dediki: Ona bakarsan dünyada bi çekirdek Hepimiz bitkimiyiz şimdi Genişletmek için tıklayın... Zaten yeşillik amacıyla dünyadayız Zeyno
merakettim dediki: Öyleyse salatada maydonoz meyve. Genişletmek için tıklayın... Maydonozu yemeklere atmıyo musunuz siz ZeyNoO dediki: Ona bakarsan dünyada bi çekirdek Hepimiz bitkimiyiz şimdi Genişletmek için tıklayın... Zaten yeşillik amacıyla dünyadayız Zeyno
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #20 Yamyamlara göre biz meyve yada sebzeyiz.Külbastı veya yahni olursak sebzeyiz,"pişirmeyelim reis ben çok açım.Bekleyemem" durumunda meyve
Yamyamlara göre biz meyve yada sebzeyiz.Külbastı veya yahni olursak sebzeyiz,"pişirmeyelim reis ben çok açım.Bekleyemem" durumunda meyve