MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Ock 2010 #21 merakettim dediki: yamyamlara göre biz meyve yada sebzeyiz.külbastı veya yahni olursak sebzeyiz,"pişirmeyelim reis ben çok açım.bekleyemem" durumunda meyve Genişletmek için tıklayın... İşte budur
merakettim dediki: yamyamlara göre biz meyve yada sebzeyiz.külbastı veya yahni olursak sebzeyiz,"pişirmeyelim reis ben çok açım.bekleyemem" durumunda meyve Genişletmek için tıklayın... İşte budur
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #24 Öyleyse meyvelere ve sebzelere başka bir tanım getirmek gerek. Ben diyorum ki, tatlı olan yiyecekler meyve(veya yapılan yemek tatlı olursa),diğerleri sebze.
Öyleyse meyvelere ve sebzelere başka bir tanım getirmek gerek. Ben diyorum ki, tatlı olan yiyecekler meyve(veya yapılan yemek tatlı olursa),diğerleri sebze.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #27 Ona bakarsan limon da tatlı değil.Ama tatlısı yapılıyo. Öyleyse ikisi de meyve. p=>q mantığından
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 12 Ock 2010 #30 mercimek mutfakla aran yok galiba.Limonlu kek duymadın mı hiç şekerim?