sizin muhabbet çerez hatıra defterini aşmış ama ben yine eski konuya dönmek istiyorum.
benim bu siteye üye oluşum çok farklı.
burdan önce bir çok siteye üye oldum ama aradaki yaş farkları yapılan yorumlar.saçma sapan muhabbetler.hep midemi bulandırırdı.sanki forum değil chat programı olarak kullanılırdı.ama aralarıda biri vardıki onunla tanışmak nasip oldu.çok başka bir arkadaş bir dost bir abi.
ona derdimi anlatınca sana bir yer söylerim dedi.siz kendini tanımazsınız çünkü yorumsuzun bir arkadaşıymış.
ve geldim kendisine çok teşekkür ediyorum iyi vermiş bu adresi bana.aradığım özelliklerin çoğu bu sitede var.en önemlisi saygı var.
bir üye hata yaptığında hiç üşenmeden sıkılmadan uzun uzun açıklamalarla anlatabiliyolar olması gerekenleri.
şu ana kadar kelebek wien06 ve tabiki yorumsuz arkadaşlarımla tanıştım hepside saolsun çok iyiler güzel karşıladılar beni.
ve diğer arkadaşlar hepinizin adınız yazmam mümkün değil ama saolun..
efsane gibi bende uzattım galiba neyse sizi kızdırmadan bitireyim artık
ilk kurulduğunda defne için gelmiştim buraya.bir gün çekip gitti , ortalıktan kayboldu.sanki sır oldu.çok şeyler paylaşmıştık başka sitelerde.en son durağımız burasıydı.onu bir daha görmedim..zaman zaman buralarda aranızdayım.gerçekten güzel forum.
Merhaba kalemşor dostlar, yüreği güzel insanlar, merhaba... Hatıra defterini karalayacak kadar eskimedim belki aranızda, ama bende naçizane hatıra defterinde şimdiden yer almak istedim. Bugünü yaşarken yarınlarda hatıra olacağız. Bizlerde bu sayfalarda iyi hatıratlar bırakmak ve iyi anılmak isteriz elbet. Tüm güzellikleri yaşayıp güzel hatıratlar bırakmak ümidiyle... Bende nette gezinirken rastladım size güzellikleriniz o kadar saçılmış ki etrafa, bende görünce dayanamadım, bu güzelliklerin içinde, bu naif ortamın içerisinde bulunmak istedim. Bende yerimi alarak, kalemimi güzelliklere imza atmak için kullanacağım. Umarım bu güzellikler çığ gibi büyür ve tüm yüreği güzel insanlarla dolar taşar buralar... Sen ve şen kalın... HEMİ.