Çerez Hatıra Defteri. :)

Kardeşcan sanalı en çok sevdiren yer Çerezforum samimi ve içten evet gelen olur giden olur acı olur mutluluk olur ama çerez hep buradadır ve mutlu olmak isteyenlere hep kapısını acar;;)

Efsane senden beklemediğim bir yazı türü:D

Ama çok güzel yazmışsın evet cerez gerçekten sanalda dostlukların kurulabileciği nadir yerlerden biri:)

Kardeşcan sanalı en çok sevdiren yer Çerezforum samimi ve içten evet gelen olur giden olur acı olur mutluluk olur ama çerez hep buradadır ve mutlu olmak isteyenlere hep kapısını acar;;)

haklısın abLa...çok acayip bi yer burası..:)

Efsane senden beklemediğim bir yazı türü:D

Ama çok güzel yazmışsın evet cerez gerçekten sanalda dostlukların kurulabileciği nadir yerlerden biri:)

ahh komşu ahh..genelde eğlenceli yanımı gördüğünüz için sizi şaşırtıcı gelmiş anlaşılan..:)

Şimdi bi yandan yazasım var bi yandan yok..
Öyle gezinirken yine gözüme çarptı konu bi bakam dedim..Bakmışkende yazmamak olmaz dimi..:P
Zorunlu il değişikliği nedeni ile geLmiş olduğum memleketimde acayip şekilde canım sıkılmakta..Bu durumu bi nebze de olsa azaltmak için Çereze daha sık takılmaktayım..Bu aralar bi durgunluk var gibi geLdi sanki sitede..Nedendir çözemedim Bi kopukluk var site üyelerinin arasında..?
1 ay önceki muhabbetlerden eser yok..Sanki millet zorla konuşuyomuş gibi bi hava..
Yine yeniler var aramızda hızlı giriş yapan arkadaşlar..
Acayip bağlantılar..olaylar var..Ne iş anlayamadım..Fakat mevzu derin orası kesin..
Tabi Biz yinede işimize bakıyoruz..:)
Uslu duracağım..Zaten psikolojim bozuk..Sizde uslu durun emi..:D

Wien..Çılgınım..Sorumsuz..E-pack..Dağcı..Kelebek..İlknur..Arzum..Deli kız..Zeka küpü..Cimcime..İncik..Nuray..

Nerelerdesiniz beee...:confused:

Şimdi bi yandan yazasım var bi yandan yok..
Öyle gezinirken yine gözüme çarptı konu bi bakam dedim..Bakmışkende yazmamak olmaz dimi..:P
Zorunlu il değişikliği nedeni ile geLmiş olduğum memleketimde acayip şekilde canım sıkılmakta..Bu durumu bi nebze de olsa azaltmak için Çereze daha sık takılmaktayım..Bu aralar bi durgunluk var gibi geLdi sanki sitede..Nedendir çözemedim Bi kopukluk var site üyelerinin arasında..?
1 ay önceki muhabbetlerden eser yok..Sanki millet zorla konuşuyomuş gibi bi hava..
Yine yeniler var aramızda hızlı giriş yapan arkadaşlar..
Acayip bağlantılar..olaylar var..Ne iş anlayamadım..Fakat mevzu derin orası kesin..
Tabi Biz yinede işimize bakıyoruz..:)
Uslu duracağım..Zaten psikolojim bozuk..Sizde uslu durun emi..:D

Komşum be sessiz sedasız neler olduğunu anlıyo aslında:P sen yaramazlık yapma kimse yapmaz :D

Mesajınızı yazın...
Geri