yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #31 Güzel bir gündü ilk günü atlattım ya gerisi kolay artık... son birbuçuk saat..)
Suskun V.I.P V.I.P 1 Ags 2011 #32 ALLAHtan bugün serin ama çok çok susadım daha 1,5 saat var ,arada yemekleride hallettim bir salata kaldı.
ALLAHtan bugün serin ama çok çok susadım daha 1,5 saat var ,arada yemekleride hallettim bir salata kaldı.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ags 2011 #33 Çoğu kişiden sonra iftar yapmak durumundayım ben 20:14
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #34 YoRuMSuZ dediki: Çoğu kişiden sonra iftar yapmak durumundayım ben 20:14 Genişletmek için tıklayın... istanbul 20:30 abi hiç şikayet etme..
YoRuMSuZ dediki: Çoğu kişiden sonra iftar yapmak durumundayım ben 20:14 Genişletmek için tıklayın... istanbul 20:30 abi hiç şikayet etme..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ags 2011 #35 sitem dediki: istanbul 20:30 abi hiç şikayet etme.. Genişletmek için tıklayın... evet
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #37 Bırakın dakika saymayı sofralar hazırmı onu söyleyin ne var bakayım menülerde...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2011 #38 hemen söyleyeyim ekmek arası domates beyaz peynir ve içecek ayran
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2011 #39 uykum var uyuyamıyorum..Gözlerimi kapayınca yemekler geliyor gözlerimin önüne...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #40 caglayagmur dediki: hemen söyleyeyim ekmek arası domates beyaz peynir ve içecek ayran Genişletmek için tıklayın... gayet hafif ve güzel menü ablacım afiyet olsun...))
caglayagmur dediki: hemen söyleyeyim ekmek arası domates beyaz peynir ve içecek ayran Genişletmek için tıklayın... gayet hafif ve güzel menü ablacım afiyet olsun...))