KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2011 #41 KıRMıZı dediki: uykum var uyuyamıyorum..Gözlerimi kapayınca yemekler geliyor gözlerimin önüne... Genişletmek için tıklayın... bendee bi ilerleme kaydettim..Önceden O geliyodu gözüme uyuyamıyordum..Şimdi yemekler geliyor artık o gelmiyor..Sonuç yine uykusuzum
KıRMıZı dediki: uykum var uyuyamıyorum..Gözlerimi kapayınca yemekler geliyor gözlerimin önüne... Genişletmek için tıklayın... bendee bi ilerleme kaydettim..Önceden O geliyodu gözüme uyuyamıyordum..Şimdi yemekler geliyor artık o gelmiyor..Sonuç yine uykusuzum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Ags 2011 #42 sitem dediki: gayet hafif ve güzel menü ablacım afiyet olsun...)) Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim canım ne yapayım kalabalıkla olur sofra ben birkaç gün böyle olacagım Allah kabul etsin hepimizinkini.
sitem dediki: gayet hafif ve güzel menü ablacım afiyet olsun...)) Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim canım ne yapayım kalabalıkla olur sofra ben birkaç gün böyle olacagım Allah kabul etsin hepimizinkini.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #43 caglayagmur dediki: tesekkür ederim canım ne yapayım kalabalıkla olur sofra ben birkaç gün böyle olacagım Allah kabul etsin hepimizinkini. Genişletmek için tıklayın... amin ecmain ablacım...)
caglayagmur dediki: tesekkür ederim canım ne yapayım kalabalıkla olur sofra ben birkaç gün böyle olacagım Allah kabul etsin hepimizinkini. Genişletmek için tıklayın... amin ecmain ablacım...)
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 1 Ags 2011 #44 Son yarım saat faLan..Sanırım İyiyim..Çok şüKür.. 23 saattir sigarada içmiyom.. Ama hafiften susadım yav..
Son yarım saat faLan..Sanırım İyiyim..Çok şüKür.. 23 saattir sigarada içmiyom.. Ama hafiften susadım yav..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ags 2011 #45 sitem dediki: Bırakın dakika saymayı sofralar hazırmı onu söyleyin ne var bakayım menülerde... Genişletmek için tıklayın... Tarhana Çorbası, Kara Lahana Dolması , Çoban Salata, Pilav Yemekten sonrada belki puding yaparım
sitem dediki: Bırakın dakika saymayı sofralar hazırmı onu söyleyin ne var bakayım menülerde... Genişletmek için tıklayın... Tarhana Çorbası, Kara Lahana Dolması , Çoban Salata, Pilav Yemekten sonrada belki puding yaparım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 1 Ags 2011 #48 Çay gibi başka bir nimet yok galiba.. Gözlerim açıldı sanki..
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 2 Ags 2011 #50 Bu geceden bir sahur muhabbeti, -Anne sahurda ne yiycez? -Birbirimizi. -Peki kim kimi yiycek? -Saçmalama kızım biz vampir miyiz? =BB
Bu geceden bir sahur muhabbeti, -Anne sahurda ne yiycez? -Birbirimizi. -Peki kim kimi yiycek? -Saçmalama kızım biz vampir miyiz? =BB