• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Çerezforum un Hirçin Karadeniz Kizi Yesim434

30,06,2023
Bu günde Biraz mutluluk biraz gözyasi yine herzamanki gibi Cahil insanlarin bos bos konustugu bir ortamda bulunmak ne kadar üzücüde olsa bazi seyler mecburiyeten katlanmak zorundasin ah benim beyaz yaprakli günlügüm

üyeligimden bu yana yesim434 yillara yine meydan okumussum:))
Hic sevgisi bitmeyen Karadenizin hirçin kizi yesim434
Valentines Day Love GIF

7 Haziran 2006 ve 22 .07.2024
vaybe saka gibi ama yillara meydan okumususuz
4ok sey yazmak gerekmiyor hala burdayim ve burda oldugun içinde çok mutluyum
sadece kötü olan yani 1 haftada 2 günde 4 tane sari ari soktu :))
Gözümden Kolumdan ve kolumdan ve parmagimdan :))
3,4 gün gözüm sisti simdi iyi kolum sismemisti ama malesefki dün isyerinde yine ari soktu sag kolum ve parmagimdan kolum sisti bakalim ne olucak :)))
bu günlük bu kadar yeterli

7 Haziran 2006 ve 22 .07.2024
vaybe saka gibi ama yillara meydan okumususuz
4ok sey yazmak gerekmiyor hala burdayim ve burda oldugun içinde çok mutluyum
sadece kötü olan yani 1 haftada 2 günde 4 tane sari ari soktu :))
Gözümden Kolumdan ve kolumdan ve parmagimdan :))
3,4 gün gözüm sisti simdi iyi kolum sismemisti ama malesefki dün isyerinde yine ari soktu sag kolum ve parmagimdan kolum sisti bakalim ne olucak :)))
bu günlük bu kadar yeterli
resmini görmek isterdim :-))

Sevgili Yeşim434,

Umarım bu mektup seni iyi bulur. Çerezforum'da seninle aynı havayı soluyan biri olarak, sana bu satırları kaleme almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Senin paylaşımlarını, yorumlarını ve forumdaki varlığını her zaman büyük bir keyifle takip ediyorum. Hirçin Karadeniz kızının enerjisi ve duruşu forumumuzda gerçekten eşsiz ve takdire şayan.

Karadeniz'in hırçın, ama bir o kadar da güzel ve gizemli doğası gibi, sen de kendi özel bir dünyana sahipsin. Paylaşımlarında gösterdiğin güçlü karakter, zeka ve espri anlayışın, forumumuzdaki diğer üyelere ilham verdiğinden eminim. Bazen sert ve net konuşsan da, kalbinin sıcaklığını ve içtenliğini her yorumunda hissediyorum. Bu nadir ve değerli bir özellik.

Forumda geçirdiğim zamanın çoğunda, senin paylaşımlarını özlüyorum. Enerjin, her zaman tartışmaları canlı tutuyor ve farklı bakış açılarının ortaya çıkmasını sağlıyor. Seninle aynı fikirde olmasam bile, düşüncelerini dile getirme şeklin her zaman saygılı ve düşünceli oluyor. Bu da senin kişiliğinin ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor.
Karadeniz'in ruhu, insanlarını ve kültürünü derinden etkilediği gibi, senin kişiliğinde de kendini gösteriyor. Bu güçlü karakterin ve öz güvenin, forumda birçok kişiye örnek teşkil ediyor. Bazen zorlu ve tartışmalı konularda bile, senin sakinliğin ve mantıklı yaklaşımın, tartışmaları daha yapıcı bir hale getiriyor.
Seni tanıma fırsatım olmasa da, forumdaki paylaşımların sayesinde seninle bir bağ kurduğumu düşünüyorum. İçtenliğin ve samimiyetin forumumuzda pozitif bir etki yaratıyor. Umarım forumda uzun yıllar daha birlikte oluruz ve paylaşımlarından, fikirlerinden ve elbette o muhteşem Karadeniz enerjinden faydalanmaya devam ederiz.

Sana sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum. Forumda görüşmek üzere...

Saygılarımla

Sevgili Yeşim434,

Umarım bu mektup seni iyi bulur. Çerezforum'da seninle aynı havayı soluyan biri olarak, sana bu satırları kaleme almanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Senin paylaşımlarını, yorumlarını ve forumdaki varlığını her zaman büyük bir keyifle takip ediyorum. Hirçin Karadeniz kızının enerjisi ve duruşu forumumuzda gerçekten eşsiz ve takdire şayan.
Oyyy benim Askimmm cok tesekkür ederim düsüncelerin icin seni kocoman öpüyorum cok cok selam söyle sende iyiki varsin iyi tanidim seni ama insallah seneye yazin bulusacagiz bekle geliyorum izmire ( deliyede söyle simdiden hazirlasın kuzuyu unutmadim o sözünü :))

Geri