çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Tem 2024 #531 Belki de ben yanılıyordum senin baktığın pencereden dünyaya bakmam gerekti belki seni anlamak için.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Tem 2024 #533 Belki bugün belkide yarın Arada
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 14 Tem 2024 #534 Arada dalıyor gözüm uzaklara
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Tem 2024 #535 Uzaklara gitmiş olsan da biliyorum bir gün döneceksin. Belki ...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Tem 2024 #536 Belki bir gün kurduğum hayallerim gerçek olacak Son günler..
VirgüL* Usta 17 Tem 2024 #537 yesim434 dediki: Belki bir gün kurduğum hayallerim gerçek olacak Son günler.. Genişletmek için tıklayın... Son günlerde çok yoğun ve stresli geçiyor. En sevdiğim...
yesim434 dediki: Belki bir gün kurduğum hayallerim gerçek olacak Son günler.. Genişletmek için tıklayın... Son günlerde çok yoğun ve stresli geçiyor. En sevdiğim...
NoktA* Aktif 17 Tem 2024 #538 VirgüL* dediki: Son günlerde çok yoğun ve stresli geçiyor. En sevdiğim... Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim yemek, annemin yapmış olduğu ev yemeği. Hayatımın en zor zamanında...
VirgüL* dediki: Son günlerde çok yoğun ve stresli geçiyor. En sevdiğim... Genişletmek için tıklayın... En sevdiğim yemek, annemin yapmış olduğu ev yemeği. Hayatımın en zor zamanında...
Simurg 😉 Özel üye 20 Tem 2024 #539 Hayatımın en zor zamanına ailem vardı yanımda. Öğlesine olduğunu düşünürken ...