aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #41 Tuba dediki: alayınız gelse yer sopayı benden abinide döverim senide geçtiysen karşıma kaldır kolları Genişletmek için tıklayın... Abimi duyunca korktu hemen oynamaya başladı çağırıyorum şimdi gelir akşama @RUZG4R Oynayayım da bozulmasın Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Tuba dediki: alayınız gelse yer sopayı benden abinide döverim senide geçtiysen karşıma kaldır kolları Genişletmek için tıklayın... Abimi duyunca korktu hemen oynamaya başladı çağırıyorum şimdi gelir akşama @RUZG4R Oynayayım da bozulmasın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #42 aslann dediki: Yanlız ben sana yanlış link atmışım bekle orada konuşmadık konuyu Hem Tarihi Hem Ucuz Ev Arayanlar İçin Buydu Genişletmek için tıklayın... Ben de diyorum otelimize paha biçilemeyecek ya ondan bunu gönderdi herhalde
aslann dediki: Yanlız ben sana yanlış link atmışım bekle orada konuşmadık konuyu Hem Tarihi Hem Ucuz Ev Arayanlar İçin Buydu Genişletmek için tıklayın... Ben de diyorum otelimize paha biçilemeyecek ya ondan bunu gönderdi herhalde
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #44 _nehir_ dediki: Ben de diyorum otelimize paha biçilemeyecek ya ondan bunu gönderdi herhalde Genişletmek için tıklayın... Bende bildirimlerden anladım yoksa dikkat etmemişim utandım şimdi
_nehir_ dediki: Ben de diyorum otelimize paha biçilemeyecek ya ondan bunu gönderdi herhalde Genişletmek için tıklayın... Bende bildirimlerden anladım yoksa dikkat etmemişim utandım şimdi
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #45 Tuba dediki: aaayyy o gıcık abinden mi korkucam biz şiddet sevmiyoruz Genişletmek için tıklayın... Siz kimsiniz ? Abiye gıcık denmez
Tuba dediki: aaayyy o gıcık abinden mi korkucam biz şiddet sevmiyoruz Genişletmek için tıklayın... Siz kimsiniz ? Abiye gıcık denmez
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #46 aslann dediki: Bende bildirimlerden anladım yoksa dikkat etmemişim utandım şimdi Genişletmek için tıklayın... Olsun konuyu görmüş oldum bahaneyle )
aslann dediki: Bende bildirimlerden anladım yoksa dikkat etmemişim utandım şimdi Genişletmek için tıklayın... Olsun konuyu görmüş oldum bahaneyle )
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #47 _nehir_ dediki: Olsun konuyu görmüş oldum bahaneyle ) Genişletmek için tıklayın... Demi belki sende iyi fotoğraf çeker satarsın milyonlara
_nehir_ dediki: Olsun konuyu görmüş oldum bahaneyle ) Genişletmek için tıklayın... Demi belki sende iyi fotoğraf çeker satarsın milyonlara
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #48 aslann dediki: Siz kimsiniz ? Abiye gıcık denmez Genişletmek için tıklayın... ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana
aslann dediki: Siz kimsiniz ? Abiye gıcık denmez Genişletmek için tıklayın... ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #49 aslann dediki: Demi belki sende iyi fotoğraf çeker satarsın milyonlara Genişletmek için tıklayın... Neden olmasın
aslann dediki: Demi belki sende iyi fotoğraf çeker satarsın milyonlara Genişletmek için tıklayın... Neden olmasın
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #50 Tuba dediki: ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana Genişletmek için tıklayın... Bizde aslann ve ünsüz düşünür tanıştığıma memnun olduk Aaa neler diyor böyle abi demeyi de biliyor ama O işlere ben bakmıyorum ama nereden çıkacağı belli olmuyor rüzgarın
Tuba dediki: ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana Genişletmek için tıklayın... Bizde aslann ve ünsüz düşünür tanıştığıma memnun olduk Aaa neler diyor böyle abi demeyi de biliyor ama O işlere ben bakmıyorum ama nereden çıkacağı belli olmuyor rüzgarın