aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #52 Tuba dediki: hem severim hem döverim abimle arama girme aslan Genişletmek için tıklayın... Aaa kuru iftira demin saydırıyordun Tuba dediki: aaayyy o gıcık abinden mi korkucam biz şiddet sevmiyoruz Genişletmek için tıklayın... Tuba dediki: ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana Genişletmek için tıklayın... Sonunda ağzından sevgi kelimesini çıkarttım
Tuba dediki: hem severim hem döverim abimle arama girme aslan Genişletmek için tıklayın... Aaa kuru iftira demin saydırıyordun Tuba dediki: aaayyy o gıcık abinden mi korkucam biz şiddet sevmiyoruz Genişletmek için tıklayın... Tuba dediki: ben ve heyheylerim ben derim hem gıcık hem küstah bugünden sonra formu terk ediyorum rüzgarın esmediği bir yer söyleyin bana Genişletmek için tıklayın... Sonunda ağzından sevgi kelimesini çıkarttım
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #53 aaa sanki hiç demedim deliye bak ben abilerimi de ablalarımıda ,kardeşlerimide ve hatta tüm insanları yaradandan ötürü severim
aaa sanki hiç demedim deliye bak ben abilerimi de ablalarımıda ,kardeşlerimide ve hatta tüm insanları yaradandan ötürü severim
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #54 Tuba dediki: aaa sanki hiç demedim deliye bak ben abilerimi de ablalarımıda ,kardeşlerimide ve hatta tüm insanları yaradandan ötürü severim Genişletmek için tıklayın... Normalde sevmiyorsun yani
Tuba dediki: aaa sanki hiç demedim deliye bak ben abilerimi de ablalarımıda ,kardeşlerimide ve hatta tüm insanları yaradandan ötürü severim Genişletmek için tıklayın... Normalde sevmiyorsun yani
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #55 aslann dediki: Normalde sevmiyorsun yani Genişletmek için tıklayın... yok anormalde seviyom seviyom işte herkezi arkadaş kurcalama
aslann dediki: Normalde sevmiyorsun yani Genişletmek için tıklayın... yok anormalde seviyom seviyom işte herkezi arkadaş kurcalama
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #56 Tuba dediki: yok anormalde seviyom seviyom işte herkezi arkadaş kurcalama Genişletmek için tıklayın... Tamam kızma arkadaş hissettim bu sefer dayak bana geliyor
Tuba dediki: yok anormalde seviyom seviyom işte herkezi arkadaş kurcalama Genişletmek için tıklayın... Tamam kızma arkadaş hissettim bu sefer dayak bana geliyor
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #57 aslann dediki: Tamam kızma arkadaş hissettim bu sefer dayak bana geliyor Genişletmek için tıklayın... haa şunu bileydin
aslann dediki: Tamam kızma arkadaş hissettim bu sefer dayak bana geliyor Genişletmek için tıklayın... haa şunu bileydin
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #58 Tuba dediki: haa şunu bileydin Genişletmek için tıklayın... Taktik 1 Eğer dayak varsa konuyu dağıtacaksın.Dağıtma örneği Hadi arkadaş oruçlu oruçlu oynayalım
Tuba dediki: haa şunu bileydin Genişletmek için tıklayın... Taktik 1 Eğer dayak varsa konuyu dağıtacaksın.Dağıtma örneği Hadi arkadaş oruçlu oruçlu oynayalım
Tuba ♕ Özel üye 24 Tem 2013 #59 aslann dediki: Taktik 1 Eğer dayak varsa konuyu dağıtacaksın.Dağıtma örneği Hadi arkadaş oruçlu oruçlu oynayalım Genişletmek için tıklayın... anca bukadar hastayım oruçluyum ölüyorum
aslann dediki: Taktik 1 Eğer dayak varsa konuyu dağıtacaksın.Dağıtma örneği Hadi arkadaş oruçlu oruçlu oynayalım Genişletmek için tıklayın... anca bukadar hastayım oruçluyum ölüyorum
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 24 Tem 2013 #60 Tuba dediki: anca bukadar hastayım oruçluyum ölüyorum Genişletmek için tıklayın... Olsun o da kafi #ÇerezGazeteGündeminİçinden Özel üyelerden Tuba ilk kez bayılmayıp ölüyor. Sevenlerine....
Tuba dediki: anca bukadar hastayım oruçluyum ölüyorum Genişletmek için tıklayın... Olsun o da kafi #ÇerezGazeteGündeminİçinden Özel üyelerden Tuba ilk kez bayılmayıp ölüyor. Sevenlerine....