YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ekm 2007 #141 Hayatın kendisi bu, herşey varmış içinde. Yollar ayrılıyormuş, deli gibi sevsende.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Ekm 2007 #142 Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnyz bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum
Dün çoktan döndü buralarda Ve ben simsiyah bir gecenin koynunda yapayalnyz bekliyorum Duyuyorum, görüyorum bir gün gelecek dönence biliyorum
ahbeabi Uzman 3 Ekm 2007 #143 Al Mendil Sende kalsın oy, Sakla Koynunda Kalsın oy, Ben Murad alamadım oy, Mendilim Murad alsın. Oy Dağlar Zalim Dağlar Oy, Değmeyin Yaralmıyam Oy,
Al Mendil Sende kalsın oy, Sakla Koynunda Kalsın oy, Ben Murad alamadım oy, Mendilim Murad alsın. Oy Dağlar Zalim Dağlar Oy, Değmeyin Yaralmıyam Oy,
C CiMCiMe Usta 4 Ekm 2007 #145 gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bıraktın sen bensiz olursun ben sensiz yarım kaldım!!!!.......
gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bıraktın sen bensiz olursun ben sensiz yarım kaldım!!!!.......
E EsteLya Aktif 4 Ekm 2007 #146 Kız sen manyakmısın biraz oynakmısın Her gece başıma belasın Deli olduk divane olduk aşk yelinde kavrulduk İnce belli bi tatlı dilli Bak yine olduk terelelli
Kız sen manyakmısın biraz oynakmısın Her gece başıma belasın Deli olduk divane olduk aşk yelinde kavrulduk İnce belli bi tatlı dilli Bak yine olduk terelelli
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ekm 2007 #147 Hayatın anlamı bu Herşey varmış içinde Yollar ayrılıyormuş, Deli gibi sevsen de.....
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ekm 2007 #148 Tatli sözlum ,kimse bilmez halimi Benim icin kimse vermez canini,
Celal28- Forum Gururu 5 Ekm 2007 #149 sorulur karanlık sebebim vurulur mülteci kederim korkarım dönmez yüreğim korkarım güzelim korkarım
sherry V.I.P V.I.P 6 Ekm 2007 #150 Olsaydım olsaydım ben rüzgar olsaydım Esseydim denizlerden kalbinde uyusaydım...