yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ekm 2007 #153 Babam ben vuruldum hakkini helal ettt (
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Ekm 2007 #154 Sevmekten kim usanır, Tadına doyum olmaz. Hangi gönül uslanır, Sevenle oyun olmaz.
kelebek -ütopik- V.I.P 29 Şbt 2008 #156 Haykırsam göklere Şimdi yanımda beni benden çok seven Dünyalar benim olsa yine de istemem Yalnız sensin benim yüzümü güldüren...
Haykırsam göklere Şimdi yanımda beni benden çok seven Dünyalar benim olsa yine de istemem Yalnız sensin benim yüzümü güldüren...
__nUrAy__ Usta 29 Şbt 2008 #157 gördüm ki oyun bozan bir aşıksın her kalpten bir oyuncak olur sanmışsın gönlün ister canın çeker hep alışmışsın yokum bn artık artık bensizsin yalnızsın....
gördüm ki oyun bozan bir aşıksın her kalpten bir oyuncak olur sanmışsın gönlün ister canın çeker hep alışmışsın yokum bn artık artık bensizsin yalnızsın....
by_turquaz57 Üye 29 Şbt 2008 #158 hani mutluluktu bu aşkın sonu hani sürecekti bir ömür boyu nasıl yaptın zalim sen bana bunu kader diyemezsin sen kendin ettin ahbeee gene damardan girdim
hani mutluluktu bu aşkın sonu hani sürecekti bir ömür boyu nasıl yaptın zalim sen bana bunu kader diyemezsin sen kendin ettin ahbeee gene damardan girdim
Kassandra Usta 29 Şbt 2008 #159 Dönmüyor epeydir başım Denizler yalan Sevmek ateş olurmuş derler Yanmak yalan