İki nokta Üstat 15 Arl 2013 #4,603 İçin sızlamadı mı o habersiz gidişte.. Ayrılığın zehirini yudum yudum iç işte.. Sevdanın her nefesini içime çekişte kaderime yanarım bizde ayrıldık işte..
İçin sızlamadı mı o habersiz gidişte.. Ayrılığın zehirini yudum yudum iç işte.. Sevdanın her nefesini içime çekişte kaderime yanarım bizde ayrıldık işte..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Arl 2013 #4,605 Geceleri gündüzlere katıp dururken Sıkılmadan orda burda atıp dururken Uzun ince bir yollarda kayarken alem Ne hallere düştük ulan durup dururken
Geceleri gündüzlere katıp dururken Sıkılmadan orda burda atıp dururken Uzun ince bir yollarda kayarken alem Ne hallere düştük ulan durup dururken
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2013 #4,606 Ben de bu yolları gide gele göreceğim yok ki bir bildiğim, Serdeki acıları çekmek için yine bir zalimi seveceğim Bir şey öğrendiysem eğer karşılığı yokmuş meğer, Her aşk gibi bu da bir gün biter
Ben de bu yolları gide gele göreceğim yok ki bir bildiğim, Serdeki acıları çekmek için yine bir zalimi seveceğim Bir şey öğrendiysem eğer karşılığı yokmuş meğer, Her aşk gibi bu da bir gün biter
'katniss' Üstat 17 Arl 2013 #4,608 üşüyorum durmadan dipsiz kuyularda uyansam uyansamm uyansam ve haykırsam yalan yalan..