YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Arl 2013 #4,612 Sana nerden rastladım, oldum derbeder Kendimi sana sakladım, senden daha güzel
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Arl 2013 #4,613 Kim vurduya gitmesin aşkıma ses ver Uçarı değilim kadir bilirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Arl 2013 #4,614 Ona buna şuna kana kana yalana Gelene gidene atasını satana İnana inana her kalemi tutana Kaldık burada sınana sınana
Ona buna şuna kana kana yalana Gelene gidene atasını satana İnana inana her kalemi tutana Kaldık burada sınana sınana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Arl 2013 #4,615 Ben de bu yolları gide gele göreceğim yok ki bir bildiğim, Serdeki acıları çekmek için yine bir zalimi seveceğim Bir şey öğrendiysem eğer karşılığı yokmuş meğer, Her aşk gibi bu da bir gün biter
Ben de bu yolları gide gele göreceğim yok ki bir bildiğim, Serdeki acıları çekmek için yine bir zalimi seveceğim Bir şey öğrendiysem eğer karşılığı yokmuş meğer, Her aşk gibi bu da bir gün biter
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Arl 2013 #4,617 Bırak anlatayım sarhoşum öyle Sarhoşu da geçtim ne olacak böyle
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Arl 2013 #4,619 sesimi duyunca demek çıkaramadın (allah kahretmesin beni. böyle şarkıları ne ara dinlemeye başladım)