_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ock 2014 #4,661 Sen unut geçmişini ben aklımda tutarım Adamım bu küçük işlere ben bakarım yakarım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2014 #4,662 Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdigini üzüyor Aklımız ermez aman allah Nazlı ediyor gözlerimi süzüyor Ah geri gelmez.
Ahh kimin için atıyor bu yürek Söyle kimin için atıyor bu yürek Napıp ediyor sevdigini üzüyor Aklımız ermez aman allah Nazlı ediyor gözlerimi süzüyor Ah geri gelmez.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 5 Şbt 2014 #4,663 Uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım ne olursun Haydi gel benimle ol
Uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım ne olursun Haydi gel benimle ol
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Şbt 2014 #4,666 Ama ben öyküleri sana yazarım Heykel yapıp ona ruh katarım Dokununca Hissederse Ya ağlarsa Beni severse
Ama ben öyküleri sana yazarım Heykel yapıp ona ruh katarım Dokununca Hissederse Ya ağlarsa Beni severse
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 8 Şbt 2014 #4,667 Gündüzüm seninle gecem seninle Beyhude geçti bu ömrüm derdinle
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Şbt 2014 #4,669 Belki denize ulaşır içimizdeki nehirler bir gün Yine yazı bekleriz...