_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 11 Şbt 2014 #4,671 Aynı anda utanmadan Hem kırıcı hem kırılgan Yordun beni gönülçelen..
Esr3 Özel Üye Özel üye 16 Şbt 2014 #4,674 O zaman hemen git radyoyu aç Bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka İyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Uzun aradan sonra dinlemek gözlerimi terletti
O zaman hemen git radyoyu aç Bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka İyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Uzun aradan sonra dinlemek gözlerimi terletti
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Şbt 2014 #4,675 Yazik sana nasil kiydilar yar Öpülecek ellerini kimler yordu... Acilar cürütmüs halallerini... Ama gözlerine dokunmamis Yar... Seneler doldurmus Gamzelerini... Ama gözlerine dokunmamis yar...
Yazik sana nasil kiydilar yar Öpülecek ellerini kimler yordu... Acilar cürütmüs halallerini... Ama gözlerine dokunmamis Yar... Seneler doldurmus Gamzelerini... Ama gözlerine dokunmamis yar...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 26 Şbt 2014 #4,680 Bu vaziyetler hayra alamet değilde durdum düşündüm Yine niye beni buldu eziyetler aklımı nerde düşürdümm
Bu vaziyetler hayra alamet değilde durdum düşündüm Yine niye beni buldu eziyetler aklımı nerde düşürdümm