Esr3 Özel Üye Özel üye 5 Mrt 2014 #4,692 Sultanım kapında bana da yer ver, Sancağın altına girdiğim zaman, Ne olur boynumu bükük bırakma, Mahşer günü sana geldiğim zaman.
Sultanım kapında bana da yer ver, Sancağın altına girdiğim zaman, Ne olur boynumu bükük bırakma, Mahşer günü sana geldiğim zaman.
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2014 #4,694 Çok zor günler geçirdim vaktiyle, kalbimde Firari endişeler, nihayetinde Aşık olmak çok zormuş yar sana
Çok zor günler geçirdim vaktiyle, kalbimde Firari endişeler, nihayetinde Aşık olmak çok zormuş yar sana
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Mrt 2014 #4,696 Kendimi bunun için mi yorucam ben? Kalbimi bunun için mi kırıcam ben? Ama güzel yazmamış mı valla insan gaza geliyor
Kendimi bunun için mi yorucam ben? Kalbimi bunun için mi kırıcam ben? Ama güzel yazmamış mı valla insan gaza geliyor
dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Mrt 2014 #4,697 içimden bi ses 'hadi kızım' diyor 'kalk kalk gidelim yürü kızım' diyor
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Mrt 2014 #4,698 Yoktun artık yanımda Anlamam zaman aldı (burada şairimiz hayati mala bağlamıştır)
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Mrt 2014 #4,699 Dertleri karıyorum günleri saya saya al beni kıyamam seni...