felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Mys 2014 #4,791 Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya... Onu sevebileceğimi düşünmüştım diye
Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya... Onu sevebileceğimi düşünmüştım diye
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Mys 2014 #4,795 Ben seni bulamadım saklandın bir yere Gündüzüm geceye döner gönül Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. matemlere
Ben seni bulamadım saklandın bir yere Gündüzüm geceye döner gönül Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. matemlere
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2014 #4,796 Gidiyorum hayatından sana bir daha ne günaydın derim ne sevgilim.
malumatfuruş Üye 13 Mys 2014 #4,797 gözlerin bu kadar mı, bu kadar mı iki hüzün? ellerin istanbul, istanbul ellerin bugün.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Mys 2014 #4,799 Hiç tanımaz tenim ellerini,bilmez yüreğim bilmez yüreğini ...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mys 2014 #4,800 Benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen işvene kurban olayım..