r0se Forum Onuru Özel üye 13 Mys 2014 #4,801 Penceresi önunde karanfil saksı Oturmuş yazar yarim birine yazı Kimi sever bilinmez dumanlı başı Zalim olma sevgilim taştan değilimmmmmmmm
Penceresi önunde karanfil saksı Oturmuş yazar yarim birine yazı Kimi sever bilinmez dumanlı başı Zalim olma sevgilim taştan değilimmmmmmmm
Esr3 Özel Üye Özel üye 13 Mys 2014 #4,802 icimdeki nefsim sözünde durmaz yine bana savas acar cephanem takvam icimde seytan var beni affet ALLAH
icimdeki nefsim sözünde durmaz yine bana savas acar cephanem takvam icimde seytan var beni affet ALLAH
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 14 Mys 2014 #4,806 Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin,prangalarca boynuma taktığım sensin...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mys 2014 #4,807 Nasibim olsun bir yudum şarap. Sun da içeyim yarin elinden...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 15 Mys 2014 #4,808 Yürüdüm Yürüdüm Yolum Bitmedi ! . . . Ödedim Ödedim Borcum Bitmedi !
X xavi Üye 16 Mys 2014 #4,809 Sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sadıkâne belki ol âlem de serdâr olur Yâr olur ağyâr olur serdâr olur dildâr olur.
Sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sadıkâne belki ol âlem de serdâr olur Yâr olur ağyâr olur serdâr olur dildâr olur.
r0se Forum Onuru Özel üye 17 Mys 2014 #4,810 verilen herşey boşmus gibi alınıyor... önce birbir sonra hepsi