Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 16 Hzr 2014 #4,822 Oralarda mevsim yaz mı? Bu nameler saz mı, caz mı? Benim gönlüm kar mı, buz mu?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Hzr 2014 #4,823 Sorulur karanlık sebebim Vurulur mülteci kederim korkarım dönmez yüreğim korkarım güzelim korkarım ...
Sorulur karanlık sebebim Vurulur mülteci kederim korkarım dönmez yüreğim korkarım güzelim korkarım ...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Hzr 2014 #4,826 O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Tem 2014 #4,827 Ezdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim Beddua etmem üzülme, kafama sıkar giderim ...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Tem 2014 #4,828 Yüreğim ne kadar büyük bunca kedere katlanıyor ...
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 1 Ags 2014 #4,829 Karsimdasin susuyorsun ama merhaba desek baslayacak. Uzun surmeyecek olsada guzel gunlerimiz olacak. Belli iste gozlerinden benim gibi yorgunsun Ayrilalim tanismadan Bir cinayet eksik olsun.
Karsimdasin susuyorsun ama merhaba desek baslayacak. Uzun surmeyecek olsada guzel gunlerimiz olacak. Belli iste gozlerinden benim gibi yorgunsun Ayrilalim tanismadan Bir cinayet eksik olsun.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Ags 2014 #4,830 I your willing victim I let you see the parts of me That weren't all that pretty.