Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 14 Ags 2014 #4,871 Artık hayırlısını diliyorum bende ikimiz için Sonsuz teşekkürler sana ziyan olan bir aşk için
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ags 2014 #4,872 Bir nehir ki ömrüm Yüreğim baş eğmez bir haylaz Bir nehir ki ömrüm.. Buzun ateşe değdiği zaman Terin toprağa Gülün yaprağa Işığın suya değdiği zaman Dudaklarım gözlerinde Aşkı içeceğiz..
Bir nehir ki ömrüm Yüreğim baş eğmez bir haylaz Bir nehir ki ömrüm.. Buzun ateşe değdiği zaman Terin toprağa Gülün yaprağa Işığın suya değdiği zaman Dudaklarım gözlerinde Aşkı içeceğiz..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Ags 2014 #4,873 Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın gel ben boyuna bakayım
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Ags 2014 #4,874 When I Look İnto Your Eyes ( Gözlerine Baktığım Zaman ) It's Like Watching The Night Sky (Sanki Gece Gökyüzünü İzliyor Gibiyim )
When I Look İnto Your Eyes ( Gözlerine Baktığım Zaman ) It's Like Watching The Night Sky (Sanki Gece Gökyüzünü İzliyor Gibiyim )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 16 Ags 2014 #4,875 yanında kolaylaşır sanki dert biraz seviyorum buna var mı itiraz
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 17 Ags 2014 #4,879 Sen senin hakkından eğer gelemiyorsan Seni izin ver de ben yola getireyim o zaman *** Azıcık eğ o dik başını be güzelim Arala kapını arala da gireyim
Sen senin hakkından eğer gelemiyorsan Seni izin ver de ben yola getireyim o zaman *** Azıcık eğ o dik başını be güzelim Arala kapını arala da gireyim