buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2014 #4,892 bum bum bum daldan hop dala uçtum sonunda bir dala kondum nedir bu daldaki durum?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Eyl 2014 #4,893 Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim
Önce topraktım şimdi ağaç oldum Derya denizler gibi dalgalandım şimdi duruldum Kendimi buz gibi çok sert zannederdim Meğer ne kolaymışım hemen eriyiverdim
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 24 Eyl 2014 #4,894 N'aber? Gelmedi senden bi' haber Merak ettik Öldün mü kaldın mı, Endişelendik Bu hayat çok zor malum Hele yalnızsan Düşünecektin onu başında.
N'aber? Gelmedi senden bi' haber Merak ettik Öldün mü kaldın mı, Endişelendik Bu hayat çok zor malum Hele yalnızsan Düşünecektin onu başında.
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Eyl 2014 #4,895 Ne senin ne benim ne de sevgimizin Suçu var suçu var Günahı var
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 27 Eyl 2014 #4,897 Dumanliyim Dumanli dağlarun başi Gibi yosun Tutti yüreğum Derenun taşi Gibi....
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 30 Eyl 2014 #4,899 Kimse bilmesin nerde olduğumu sorarlarsa öldü dersin böyle gelmiş , böyle de gider kafam senden bile güzel
Kimse bilmesin nerde olduğumu sorarlarsa öldü dersin böyle gelmiş , böyle de gider kafam senden bile güzel
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 8 Ekm 2014 #4,900 Mavili sanduğumi kul bilmez yanduğumi dağlar taşlar dayanmaz benum dayanduğumi kurudida akmayı gözlerumun yaşlari dert benum yüreğuma olmiş kale duvari
Mavili sanduğumi kul bilmez yanduğumi dağlar taşlar dayanmaz benum dayanduğumi kurudida akmayı gözlerumun yaşlari dert benum yüreğuma olmiş kale duvari