dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Mys 2015 #4,961 Bu kalbi kıranlar cezasız kalmadı SENIN FARKIN NE Ki ucuz kurtulcaksın !
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 13 Mys 2015 #4,962 Eski zamanların hatırı sende var mı ki Etrafında bir yer bulayım Sen bir ömür böyle sürmez derken Ben nasıl efkarından huzur bulayım
Eski zamanların hatırı sende var mı ki Etrafında bir yer bulayım Sen bir ömür böyle sürmez derken Ben nasıl efkarından huzur bulayım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 15 Mys 2015 #4,963 Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri
Sen yaz saati uygulaması, ben kış saati Ortak bi takvimimiz bile olmadı! Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geri
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Mys 2015 #4,964 Bu geçici hevesinin tadını çıkar... iKiNiZDEN BiRiSi YARIN BIKAR !
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mys 2015 #4,966 Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince, bu bişey değil düşününce......
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 28 Mys 2015 #4,968 Gel Öyle Bir Kal Ki Tan Yeri Boyansın Aşk Hançeriyle
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 30 Mys 2015 #4,969 Ve her şeye tepkili dünyaya gelmişsin Nasıl zarafet Allah’ım çok güzelsin Biraz kusur ver bari olan var olmayan var Hayal yok kalbim kırk yılda bir gibisin
Ve her şeye tepkili dünyaya gelmişsin Nasıl zarafet Allah’ım çok güzelsin Biraz kusur ver bari olan var olmayan var Hayal yok kalbim kırk yılda bir gibisin