_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Ags 2015 #4,981 Ne yaparsan yap, aşk ile yap Ne dediğin değil nasıl dediğin olay Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen Kalanı detay, gerisi kolay
Ne yaparsan yap, aşk ile yap Ne dediğin değil nasıl dediğin olay Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen Kalanı detay, gerisi kolay
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 11 Ags 2015 #4,982 Kendimi esir aldım Çalmadı yine telefonlar Alışırım sanmıştım Yüreğimde sancım var Gel etme nazlı güneş Sensin gönlüme eş Beni biraz anlasana Ölürüm aşkına yar Ölürüm diyar diyar Beni biraz anlasana Ooooof sarıl bana,beni biraz anlasana
Kendimi esir aldım Çalmadı yine telefonlar Alışırım sanmıştım Yüreğimde sancım var Gel etme nazlı güneş Sensin gönlüme eş Beni biraz anlasana Ölürüm aşkına yar Ölürüm diyar diyar Beni biraz anlasana Ooooof sarıl bana,beni biraz anlasana
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ags 2015 #4,983 _nehir_ dediki: Ne yaparsan yap, aşk ile yap Ne dediğin değil nasıl dediğin olay Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen Kalanı detay, gerisi kolay Genişletmek için tıklayın... Bıkana kadar bas bas bu nakaratı söylemek istiyorum yaaa
_nehir_ dediki: Ne yaparsan yap, aşk ile yap Ne dediğin değil nasıl dediğin olay Açılır kapılar ardına kadar kalpten gülersen Kalanı detay, gerisi kolay Genişletmek için tıklayın... Bıkana kadar bas bas bu nakaratı söylemek istiyorum yaaa
dderya kOkOşŞ V.I.P 19 Ags 2015 #4,984 Işığından ne hayı gördük ki Etmesin üstüme gölgee gölgee gölgee... !
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2015 #4,986 Kandırıyor beni kandırıyor Yalanlarına inandırıyor Duymuyor sözümü Göremiyor gözümü Aklımı çeliyor Bulandırıyor
Kandırıyor beni kandırıyor Yalanlarına inandırıyor Duymuyor sözümü Göremiyor gözümü Aklımı çeliyor Bulandırıyor
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Eyl 2015 #4,988 Bu kalbi kıranlar cezasız kalmadı senin farkın ne ki ucuz kurtulcaksın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2015 #4,989 Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım. (Şebnem Ferah'ın çakıl taşlarından)
gamze.bkc sessizlik... 28 Eyl 2015 #4,990 biliyorum susacak bir yerde haklılığım bnde hata yaptımlara brakıp lafı...