_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Şbt 2016 #5,021 Çalkala hadi adamım devrine durumuna göre çalkala Seni lapacı seni yıkamacı yağlamacı....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Şbt 2016 #5,022 Eller Günahkar! Diller Günahkar! Bir Çağ Yangını Bu Bütün, Dünya Günahkar!
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Şbt 2016 #5,023 Ağladım gözyaşlarım düştü ateşe Yine de bu yangını söndüremedim Bağıra bağıra yazdım seni içime Bir kez olsun yüzünü güldüremedim...
Ağladım gözyaşlarım düştü ateşe Yine de bu yangını söndüremedim Bağıra bağıra yazdım seni içime Bir kez olsun yüzünü güldüremedim...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 18 Şbt 2016 #5,024 Görmek icin cenneti illa ölmek mi gerekli?? Sen ölmeden gördüğüm bu cennetti..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Nsn 2016 #5,028 Ben yoruldum hayat, gelme üstüme Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne Gözümden, gönlümden düşen düşene Bu öksüz başıma gözdağı verme...
Ben yoruldum hayat, gelme üstüme Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne Gözümden, gönlümden düşen düşene Bu öksüz başıma gözdağı verme...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Nsn 2016 #5,029 Diken sarmis güllerimi deremiyorum gülden nazik ellerini uzat bana