r0se Forum Onuru Özel üye 20 Hzr 2016 #5,041 Ama beni boş yere yorma. Derdim deniz efkarım derya. Kelimeler yandı yanıyor hala Sende hiç ben kalmadıysa Ömrümü al da git ---------- Bütün unuttuklarıma kendi adını yaz Ve sonra topla beni düştüğüm yerden..
Ama beni boş yere yorma. Derdim deniz efkarım derya. Kelimeler yandı yanıyor hala Sende hiç ben kalmadıysa Ömrümü al da git ---------- Bütün unuttuklarıma kendi adını yaz Ve sonra topla beni düştüğüm yerden..
kardelenn Özel Üye Özel üye 20 Hzr 2016 #5,042 Bir bahar aksami sen diye öldüm ben ismini susturup maziye gömdüm ben..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Hzr 2016 #5,043 Sen sevda misin yoksa yalan dolan.. Puskullu bela olup derde salan..
patik Özel Üye Özel üye 16 Tem 2016 #5,046 Eylül geldi sonra bir anda Sorular sordum yoruldum Hem yıllandım hem çocuktum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Tem 2016 #5,047 Ruhum depremlere gebe Sükunetim deliliğimden.. Dinlemiyordum şu an ama güzel sözler
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 2 Ags 2016 #5,049 Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar..
Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 4 Ags 2016 #5,050 Beni benden alirsan seni sana birakmam