Dj Olmak isteyenlerin dikkatine

Bende gündüzleri genelde netteyim hep radyo djliği yapmak isterim ama yeni üye olduğum için sanırım kabul edilmez bu isteğim :(

Hayir Zeynep burda yanildin iste yeni uye olunca niye kabul etmiyelimki sen artik cerez ailesin densin yayin yapacaksan bende severek yardim etmeye hazirim

s.a arkadaşlar ben sitenizde yeniyim kelebek1485 kardeşiyim bilgisayar teknisyeni ve buraya gelmeden sohbet sitesinde dj lik yapıyordum eger dj ihtiyacınız varsa seve seve yaparım

Konuyla mod arkadaşlarımız ilgileniyordu enes elbette neden olmasın. Ama rayomuz kalabalık bir radyo değil foruma radyonun açık olduğunu bildirilerek açılıyor sürekli aktif değil yani.

tabi mod arkadaşımız gelince görüşürüz ama forumada bi media player ekleye biliriz ordan direk açılabilir radyo yayını 24 saat olur dj belki her zaman olmaz ama olduğundada istek parçada çalabilir güzel olur bunu bi ara özel konuşalım modda burda hem hayırlısı inşallah daha güzel yerlere geliriz yorumsuz

Şu anki radyo yayını başka bir server üzerinden yapılıyor. Dj'lerimiz istek parçaları (elinde bulunan mp3) çalıyorlar. Şimdilik bu şekilde. Radyo olayı benim tamamen dışımda Kırmızı ve Yesim434 tarafından yürütülüyor.

Dj'lik diğer arkadaşların da işine gelecktir muhtemelen. Bazı arkadaşlarımız zaten yaptı bildiğim kadarı ile. Neden olmasın gelince arkadaşlar konu ile ilgili yorum yapacaklardır.

benim için sakıncası yok dj lik yapabilirsin tabiki enes...ben anlatabildiğim kadarıyla anlatırım müsait olduğum bir günde yeşim ablamda geldiğinde daha ayrıntılı bir şekilde anlatır.

Geri