Dj Olmak isteyenlerin dikkatine

tabi mod arkadaşımız gelince görüşürüz ama forumada bi media player ekleye biliriz ordan direk açılabilir radyo yayını 24 saat olur dj belki her zaman olmaz ama olduğundada istek parçada çalabilir güzel olur bunu bi ara özel konuşalım modda burda hem hayırlısı inşallah daha güzel yerlere geliriz yorumsuz

burda oldugun zaman konusalim yayin alirsin cok guzel olurr

pop ve rock olarak akşamları yayın yapabilirim:)
daha önce böyle bi tecrübem olmadı fakat 2 saat yayın yapabilirim sekmez.
akşam 9-11 arası gibi.

teşekkür edeirm desteğin için:)
peki dinlettiğim şarkılar beğenilmezse istifa mı etmem gerekicek:)
gerçi hareketli şarkıları sevenler eminim beğenir çünkü o dalda zevkime güvenirim:)
400e yakın şarkım var her şarkıyı 1 defa çalsam 1 hafta yeter bana:)

Yok canım istifa diye birşey söz konusu değil.Ama program beğenilmezse kimse gelmez gelmeyincede ister istemez sende djlik yapmak istemezsin.Ama dediğim gibi bu işi iyi bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum. Mümkün olurda her kesime hitap edebilirsen daha çok kişi dinler.Özellikle hareketli türküler çalarsan iyi müşterilerinden olurum.:)

benden herşeyi isteyin:)
1 arabesk
2 türkü istemeyin

hiç tarzım değil:)
bu tür şarkılar bende pek yer almaz

radyolardan powerturk varya o seviyede müzik dinlerim:)

Olurmu Samet Türkü bizim kültürümüz.Arabesk konusunda sana katılıyorum ama türkü dinlemek lazım.Bak hangi pop müzik yada rock müzik parçası bir kaç yıldan fazla ömürlü oluyor.Ama Türkülerin en yenisi 50 yıllık.Tabi bu senin bileceğin birşey ama şiddetle sana türküyü tavsiye ederim.:)Bak bir zamanlar Sorumsuzda dinlemem derdi amöa şimdi oda seviyor.:)

yok ben harbi harbi sewmiyorum:)
bi beyaz giyme toz olur siyah giyme söz olur onu sewerim:)
ama yok benim zevkiem hiç uymuyo
pop şarkıları 3 aylık ömrü var benim için:)
güncel şarkıları takip ederim genelde:)

Geri