Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Mrt 2021 #121 GüLüCüKツ dediki: Benimde öyle, aksam 9'da uyuyunca birden uyandigimm, tekrar uyuyacagim dogrudur ahaha?? Genişletmek için tıklayın... Hatta uyumuş olduğun???
GüLüCüKツ dediki: Benimde öyle, aksam 9'da uyuyunca birden uyandigimm, tekrar uyuyacagim dogrudur ahaha?? Genişletmek için tıklayın... Hatta uyumuş olduğun???
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Mrt 2021 #123 Bu gun cok duygusal oldugum Dogrudur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 28 Mrt 2021 #126 Misafirler im oldugu doğrudur
-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Mrt 2021 #127 KaderKatibi dediki: @-araz- bacımı özlediğim doğrudur ? Genişletmek için tıklayın... ahh canlar yaa ben de sızı özledim.ara ara gelıyorum da cok dursmıyorum bıraz ytogunluk basladı
KaderKatibi dediki: @-araz- bacımı özlediğim doğrudur ? Genişletmek için tıklayın... ahh canlar yaa ben de sızı özledim.ara ara gelıyorum da cok dursmıyorum bıraz ytogunluk basladı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mrt 2021 #128 -araz- dediki: ahh canlar yaa ben de sızı özledim.ara ara gelıyorum da cok dursmıyorum bıraz ytogunluk basladı Genişletmek için tıklayın... Allah kolaylık versin dünya işi bitmez bacım?
-araz- dediki: ahh canlar yaa ben de sızı özledim.ara ara gelıyorum da cok dursmıyorum bıraz ytogunluk basladı Genişletmek için tıklayın... Allah kolaylık versin dünya işi bitmez bacım?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 30 Mrt 2021 #129 KaderKatibi dediki: Allah kolaylık versin dünya işi bitmez bacım? Genişletmek için tıklayın... Çok şükür bitmesin de, bunlarin hepsi yaşam belirtisi ?
KaderKatibi dediki: Allah kolaylık versin dünya işi bitmez bacım? Genişletmek için tıklayın... Çok şükür bitmesin de, bunlarin hepsi yaşam belirtisi ?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 30 Mrt 2021 #130 -araz- dediki: Çok şükür bitmesin de, bunlarin hepsi yaşam belirtisi ? Genişletmek için tıklayın... Oh daim uzun ömürleriniz olsun ?
-araz- dediki: Çok şükür bitmesin de, bunlarin hepsi yaşam belirtisi ? Genişletmek için tıklayın... Oh daim uzun ömürleriniz olsun ?