çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Mrt 2021 #141 Türkiye 3:Letonya 3 inanamiyorum yahu deli oldugum dogrudur
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Mrt 2021 #142 GüLüCüKツ dediki: Turkiye'nin 1-0 önde olduguda dogrudur ? Hatta Masumlar apartmaninin mac dolayisiyla olmadigida dogrudur ? Genişletmek için tıklayın... Kız Gönül Dağını da koymadılar bu hafta yq? Bak sen bizim kız maçı yakından takip ediyor
GüLüCüKツ dediki: Turkiye'nin 1-0 önde olduguda dogrudur ? Hatta Masumlar apartmaninin mac dolayisiyla olmadigida dogrudur ? Genişletmek için tıklayın... Kız Gönül Dağını da koymadılar bu hafta yq? Bak sen bizim kız maçı yakından takip ediyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Mrt 2021 #143 Havanın da etkisiyle güne durgun başladığım ama içimde hem anlamsız bir mutluluk hem de biraz da olsa huzursuz olduğum doğrudur? Bu nasıl yaman çelişkiyse
Havanın da etkisiyle güne durgun başladığım ama içimde hem anlamsız bir mutluluk hem de biraz da olsa huzursuz olduğum doğrudur? Bu nasıl yaman çelişkiyse
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 31 Mrt 2021 #144 AyLiz dediki: Kız Gönül Dağını da koymadılar bu hafta yq? Bak sen bizim kız maçı yakından takip ediyor Genişletmek için tıklayın... Ayipsin hemde cok yakindan takipcisiyimdir tum maclarin ???
AyLiz dediki: Kız Gönül Dağını da koymadılar bu hafta yq? Bak sen bizim kız maçı yakından takip ediyor Genişletmek için tıklayın... Ayipsin hemde cok yakindan takipcisiyimdir tum maclarin ???
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Nsn 2021 #145 Film izlediğim doğrudur
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Nsn 2021 #150 YoRuMSuZ dediki: Yayık ayranı istediğim doğrudur @KuMRu görsün bunu Genişletmek için tıklayın... Ayyy yeni gördüm kamil ustada var sanırım ???
YoRuMSuZ dediki: Yayık ayranı istediğim doğrudur @KuMRu görsün bunu Genişletmek için tıklayın... Ayyy yeni gördüm kamil ustada var sanırım ???