• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

D. Günü Doğum Günün Kutlu Olsun RUZG4R

Güzel insanların doğum günleri arka arkaya geliyormuş desene :)

Doğum Günün Kutlu Olsun Kerem Abi. Yeni Yaşın Sana uğur getirsin. İyi ki Varsın, iyi ki bizlerlesin. Seni Dünyaya Getiren o iki yüce insana da Saygılarımı sunarım,ellerinde öperim.
teşekkürler kardeş o uğur hayatımız boyunca hepimizin yakasını bırakmasın :))

doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu senelere :)

Oy saolll abisiiiii :D

Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Nice nice sağlıklı, huzurlu, bereketli yaşlara...

saol dostum hep birlikte nice senelere inşallahh :)

Mutlu yillar @RUZG4R nice kutlamalara... :)
Teşekkür ederimmmmm küçük :P ( küçük lafına kızıyorsun biliyorum ama sen büyümüşte küçülmüşsün :D )

Doğum günün kutlu olsun karizmatik adam ;)

Teşekkür ederim güzel bağyann :D

Bir de Antalya'dan kutlamak gerek demi :) Fondip kardeşim )

Ya ilk mesajdaki rakı şişesi çok ilgimi çekti, nereden o @_nehir_ :? :D

yarasın abimm :D o pastadaki rakı şişesini ikimiz paylaşıyorum tatlıda sevmeyiz ama görüntüden kurtarıyor :P

Doğum günün kutlu olsun canım kankam..Nice Nice mutlu yıllara...

Cansın.

saol kankam cansın canımsın :))

Canım kardeşim senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için annen ve babanı tebrik ediyorum. Ve bizlere senin gibi bir kardeşi,arkadaşı,dostu kazandırdılar. Demek bir yaş daha geçti ömründen. Her yıl bir öncekindrn daha güzel ve özel olur inşallah. Gönlünde o güzel yüreğinde herneyi yaşamayı geçiriyorsan yeni yılları onları yaşatsın sana. Sevdiklerin ve seni sevenlerinle nice nice sağlıklı, huzurlu yıllar geçiresin. Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Veeeee iyiki kardeşimsin ;)

Geri